aku dan dia.....selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 17, 2011

Baru

finally..dah dok umh sendiri, mula2 mmg homesick...yea lar 1st time duk jauh dari mak dan abah.
mengemas..sakit pinggang tau.penat sgt.tq pd adik ku a'a yg tolong .juga tq kat mak abah.
moga aku cekal melalui kehidupan ini..insyaalah.
mjadi isteri yg baik kpd suami ku.
AMIN

Tuesday, February 1, 2011

forever until 'Jannah

the memory thats i will not forget.
its will be in our memory forever.
i'm belong to him....
he is mine.
we are build our life from love & honest.
I LOVE U...abang

(jgn ade yg jelez plak...hahaha..ni kan blog aku)

Tuesday, January 18, 2011

DIA

YA ALLAH.. AKU BERSYUKUR DGN SGALA YG KAU BERI...
YA ALLAH.. AKU AMAT KERDIL DISISIMU...
ENGKAU MAHA KAYA DAN MAHA BERKUASA..
LINDUNGILAH AKU DARI HASAD DENGKI MANUSIA..
MURAHKAN LAH REZEKI AKU..
TERIMA KASIH YA ALLAH..
MOGA AKU SLALU DIBAWAH LINDUNGANMU.

AMIN

flower horn??

hahha..ape tu..istilah tatkala aku mgalami alahan yg teruk
SEAFOOD......say NO to this type of food!!!!
but how..it's so deliciousssss.
in this case aku juga kena elak mkn belacan??
aisyeehhh yg nie mcm ne plak kan...
sambal belacan one of my favourite you.ahaks
gatal..gatal..gatal..
ubat..ubat...ubat..
yada yada yada.....
ada kala sampai MC aku dibuatnya.
(mcm ne lar nak jadi pekerja cemerlang nie.)
ye la kalo dah bengkak sana sini mcm ne nak keje..hikhikhik..
horn horn....

hati ini berkata...

aku mengerti,
aku memahami,
aku punya hati,
yg mampu merasai....

Wednesday, January 12, 2011

Cinta

Cinta adalah perasaan istimewa yang dianugerahkan kepada manusia.
Cinta menghidupkan jiwa.
Cinta menjadikan seseorang bahagia dan merana pada masa yang sama.
Sesiapa yang memahami cinta akan menjadi tuannya, bukan hambanya.

reasons...

when the world gives you a 100 reasons to cry, show the world you have a 100 more reasons to smile. =)